En julehilsen fra Øster Nykirke Skole

Så er elever og medarbejdere på Øster Nykirke Skole gået på en velfortjent juleferie.

December måned er jo traditionernes måned og ingen undtagelse i år. December blev indledt med julemik, en dag alle pynter skolen op til december måned. Denne dag kom mange bedsteforældre og forældre og hjalp til. Rigtig dejligt og hyggeligt.
Da vi komme til den 13. december var der Lucia optog ved 4 klasse. De sang og gik igennem en mørklagt skole. Meget flot og stemningsfuldt.
Der er blevet julehygget i klasserne eleverne imellem. Men medarbejderne har også hygget om hinanden med nisseløjer. Det gjorde at vores serviceleder-kontor var pynte så flot op, at selv Gertrud Sand ville være blevet misundelig. Ledelsen gik heller ikke forbi. Her havde brunkagerne invaderet hele skrivebordet.
Inden vi fik set os om kom d. 20 december, hvor der var sidste skoledag inden juleferien. Her startede dagen med morgensang, som alle andre dage. I dagens anledning spillede 6. klasse Last Christmest for os alle.
kl. 9.00 sad hele skolen i Vonge Kirke til julegudstjeneste. Mini konfirmanderne opførte krybbespillet for os og vi sang nogle julesange.
Der skal lyde en stor tak til kirkens personale for samarbejdet omkring denne julegudstjeneste.
Da elever var kommet retur til skolen, var der hygge i klasserne en lille time. Men så var tiden også kommet til at julen skulle løbes ind. De store elever startede på “Nu er det jul igen” og løb rundt på hele skolen og samlede alle elever op. Her sluttede vi af i gymnastiksalen og dansede “Støvledans” alle mand. Alle hyggede og morede sig. Derefter var der julekrammer og juleferie.

Øster Nykirke skole ønsker alle en Rigtig Glædelig jul og Godt Nytår.

Julen2018_1julen2018_Julen2018Julen2018_2Julen2018_3.jpg

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.