Kom til 100-års dag hos købmanden i Vonge fredag d. 30.11. kl. 16-20

En købmandsbutik er vigtig for vores lokalområde, og kigger vi 100 år tilbage, var der indtil flere af dem, ikke bare i Vonge, men også “på landet”, hvor vi i dag slet ikke lægger mærke til, at her har der faktisk været en butik for mange år siden.

Det der i dag hedder Min Købmand, eller Vores Købmand Vonge, har faktisk eksisteret i 100 år, her i 2018, omend det var på en noget anden lokation butikken startede, som en lille forretning, faktisk i et hus på Bygade.

Tilbage i 1975 byggede Birger Hansen, i samarbejde med sin far, butikken på Bygade 83, den har undervejs været underlagt diverse ombygninger, og i dag fremstår butikken lys og indbydende.

Bestyrelsen bag Vores Købmand Vonge, synes det er værd at fejre 100 år, og har i samarbejde med Berit, der er “vores købmand” og Birger, arrangeret lidt hygge fredag d. 30.11. fra kl. 16-20, hvor der vil være gode tilbud i butikken, og Birger vil komme og fortælle lidt om det at have været købmand her i byen, derudover står han med nogle vine, som du kan smage inden du køber.

Samme dag, kan børnene komme med deres julesokker, som hænges op i butikken, så “julemanden” kan putte overraskelser i dem hver søndag i Advent.

Har du billeder fra butikken, igennem tiden, så er du meget velkommen til at tage dem med, og få en snak om “der var engang” – det er helt fint at blive lidt nostalgisk engang imellem, og få nogle gode historier frem.

Der er lavet en planche, som fortæller lidt om hvordan butikkerne har set ud, så kom og tag et kig, du kan også se den i lille format her.

100 år planche

Vores Købmand Vonge 100 år

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.