Julekoncert torsdag den 6. december kl. 19.30 i Vonge Kirke

Kirkekoret ved Øster Nykirke og Vonge Kirker synger julen ind torsdag den 6. december kl. 19.30 i Vonge Kirke.

Vi er stolte af vores dygtige voksenkor ved Øster Nykirke og Vonge Kirker. Koret består af 28 sangere fordelt på sopran, alt, tenor og bas. Her i efteråret har vi primært p.g.a. tilgang af nye sangere dog valgt at fokusere på 3-stemmige værker. Men det har bestemt ikke gjort repertoiret mere kedeligt, så vi glæder os til at præsentere et rigtig dejligt juleprogram ved julekoncerten.

Når vi afholder korkoncerter, har vi efterhånden mange strenge at spille på. Nogle af korsangerne deltager også i vores vokalensemble, hvor vi fordyber os i mere komplicerede værker. Ligeledes har vi dannet et damekor bestående af alle sopraner og alter fra voksenkoret, hvilket igen giver os nogle helt andre muligheder. Damekoret blev modtaget særdeles positivt ved sidste års julekoncert, og de vil medvirke igen i år. Desuden har vi nogle stykker i koret, der på forskellig vis arbejder aktivt med musik også i andre sammenhænge. Ved årets julekoncert får man således mulighed for at høre en af korsangerne spille tværfløjte, mens en anden korsanger opfører en solosang. Og endelig trækker vi meget ofte på vores 3 skønne kirkesangere omkring solosang ved koncerterne. En af kirkesangerne vil i år synge en meget fin spansk julevise.

Der er således rig mulighed for at komme i julestemning denne aften, idet koret synger dejlig julemusik fra et særdeles varieret repertoire. Man vil bl.a. kunne høre ”Ave Maria” af G. Fauré, ”Jesu bleibet meine Freude” af J.S. Bach, ”The Colours of Christmas” af John Rutter og ”O Holy Night” af Adolphe Adam. Hertil kommer nye og gamle julesalmer arrangeret for kor. Poul Viller akkompagnerer fra klaver og orgel. Dirigent er kirkernes organist, Inge Hermann, der også akkompagnerer solisterne.

Menigheden får desuden selv mulighed for at være aktive, idet vi naturligvis skal synge nogle af de elskede advents- og julesalmer.

Plakat julekoncert med kirkekor 2018

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.