Vi skal have gang i de KREATIVE – måske er det DIG, eller en du kender.

Det er jo ikke pænt at skrive, at vi skal have fat i de “skøre og skæve” her i lokalområdet, men det skal vi faktisk, i hvert tilfælde, når vi tænker på IDEER.

For vi skal have gang i de SKØRE OG SKÆVE ideer, så vi ikke gør mere af det samme, men noget helt ANDET end vi nogensinde har prøvet før – vi skal turde TÆNKE STORT, VILDT, og komme HELT DER UD, hvor vi ikke har været før.

Du tænker måske, at nu rabler det da, og JA det gør det MÅSKE, men i lokalrådet for Vonge-Kollemorten tænker vi, at der er BRUG for at det skal rable for os, så vi gør noget NYT i nye sammenhænge, med NYE mennesker, i NYE omgivelser – ja bare NYT.

Lidt mere specifikt, så vil lokalrådet rigtig gerne have folk til at engagere sig i udvikling af et koncept som bliver HUSKET i vores område, og som VI HUSKES for “ude i samfundet”.

Derfor søger vi nogle personer, som vil være med til at udvikle, måske en event ved Gudenåens Kilder, ved Øster Nykirke eller langs Hærvejen – måske TEATER, OPERA, BALLET eller noget helt andet – det er der ingen der aner endnu, så det skal vi bruge DIG til – for der skal IDE-udvikles.

Vejle kommune efterlyser projekter til “den store ide” hvor der er mulighed for at få midler, uden egen finansiering – faktisk ½ million kroner, som vi jo rigtig gerne vil have fingrene i. Se mere om det på Vejle kommunes hjemmeside.

Lokalrådet har haft et møde, hvor Tyge Mortensen fra Landsbyhøjskolen deltog, og var rigtig god til at stille spørgsmål, inspirere og give gode råd, så derfor dette opslag, hvor vi håber nogen inspireres til at KOMME UD AF BUSKEN og kontakte lokalrådet, måske bare for at høre mere, eller måske for at være med til at udvikle DEN STORE IDE.

Du kan komme i kontakt med lokalrådet på mail osternykirkeweb@gmail.com eller til Erna Storgaard på telefon 25277880 som formidler videre til udviklingsgruppen i lokalrådet. – meget gerne så hurtigt som muligt, og lad nu være med at tænke for meget over det, tænker du det lyder SPÆNDENDE, så følg mavefornemmelsen og meld dig 🙂

Lokalrådet møde med Tyge Mortensen

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.