“Der er mange veje i livet, og man bestemmer selv” citat af Theis Erichsen

Så er det ved at være sidste chance for at købe billet til foredrag med Theis Erichsen, som vil fortælle om det at have en god dag, for hvad er det egentlig ???

Foredraget holdes torsdag d. 8. marts kl. 19.00 i Vonge-Kollemorten hallen.

Alle kan gå glæde af dette foredrag, som måske sætter nogle ting lidt i perspektiv, i forhold til vores tanker om hvad der er godt og mindre godt i livet.

Du kan købe billet på ØNIF’s hjemmeside, hos vore købmænd og via mobile pay.

Det er ØNIF’s eventafdeling der står bag arrangementet, så deltag og vis at også du bakker op om arrangementer i vores lokalområde.

Her hvad der beskrives om Theis’s foredrag:

Da Havana stævnede ud i juli 2013 var Theis Erichsen netop fyldt 20 år. Foran ham lå 3 begivenhedsrige år på verdenshavene som 1. styrmand og maskinchef. Han skulle på en rejse som var fyldt med frihed, men som også krævede masser af store beslutninger og tage ansvar for sit eget liv. 

Der er mange veje igennem tilværelsen, og Theis besluttede tidligt at gå sin egen vej. 
Allerede som teenager vidste han, at den vej i første omgang ikke ville gå via skolebænken og bøgerne. Han mærkede efter, satte sig et mål, han ville være snowboard instruktør, hvilket han efterfølgende arbejdede som i en række sæsoner. 

Udover at instruere på pisterne er Theis uddannet dykkerinstruktør og skal i den kommende tid undervise i langturssejllads på Oure’s Høj -og Efterskole.

Theis har altid haft en positiv tilgang til livet. Når han vågner op om morgenen beslutter han sig for, at det bliver en god dag. Det gør han ved hele tiden at mærke efter, at han er det sted og laver de ting han føler for. Det er ifølge Theis vigtigt at give sig tid til at være i nuet og gøre ting langsomt, for på den måde opdager man helt nye sider af tingene og sig selv.

I dette meget personlige og inspirerende foredrag fortæller Theis, hvordan han trods ingen boglig uddannelse har taget ansvar for sit eget liv. Han giver tilhørerne et sjældent indblik i jordomsejlingen med Havana, og forklarer, hvordan det at gå utraditionelle veje har åbnet muligheder for ham. Theis er helt sin egen, en fri fugl. Han sætter sig mål og går efter dem. 

Budskabet i Theis’ foredrag er simpelt: Der er mange veje i livet, og man bestemmer selv. Det gælder bare om at tage ansvar og initiativ. Selv tager han nok en uddannelse en dag, men han er bare ikke lige nået dertil endnu.

Theis Erichsen_ønif_Vejle

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.