HAR DU EN LYS IDE TIL DIT LOKALSAMFUND?

Lokalrådet har modtaget nedenstående fra Vejle kommune, så er der nogen der brænder for en god ide, er der mulighed for at søge midler. Lokalrådet for Vonge-Kollemorten har en lang liste over projekter til udvikling med navnet “som ringe iUdvikling2017 vandet” – den kan du se her: Liste over udviklingsmuligheder_2017

Har du lyst til at være en del af udvikling Vonge-Kollemorten, så giv gerne besked til lokalrådet, også gerne med konkrete ideer – måske i forhold til nedenstående mail fra Vejle kommune. HUSK det er ikke lokalrådet der skal stå for projekterne, men er bindeled til kommunen, og behjælpelig i mange sammenhænge.

Lokalrådet kan kontaktes via mail osternykirkeweb@gmail.com

Der er møde i lokalrådet på tirsdag d. 28.11. – så har du input må det gerne være inden da. (ved godt det er kort varsel)

Kommunen har skrevet dette:

Hvis du har gang i et spændende projekt, kan I søge om støtte til det hos Vejle Kommune. Ingen idé er i udgangspunktet for STOR – eller for lille – Den skal bare være til gavn for hele lokalsamfundet!

Vejle Kommune kan også hjælpe jer med at udvikle en projektidé. I finder dem og et ansøgningsskema på www.vejle.dk/lokal. Andre har søgt til, f.eks.: ungdomslokale, nytårskur, grønne hold, kaffehus og aktivitetsplads. Kun fantasien sætter grænser, Koordinér gerne projektet gennem lokalrådet.

HJÆLP OS med at få budskabet ud. Del det her, så andre kreative sjæle også ser det.  – eller tag en ildsjæl 😉 – Og send os så en ansøgning senest 10. januar via www.vejle.dk/lokal – her kan du læse mere om, hvordan du gør, og se hvad

Venlig hilsen

Peter Sepstrup

Projektudvikling | Byer og Land

Teknik & Miljø | Kirketorvet 22, 7100 Vejle

T: 76 81 22 75 | M: 21 29 17 82 | E: pekse@vejle.dk

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.