Kom med input til Vejle kommunes kultur og fritidspolitik

Vi har fået denne mail fra Vejle kommune.

Vejle kommune er i gang med at få lavet en ny Kultur og Fritidspolitik, som skal være klar april 2018. I har gode muligheder for at præge indhold. Det kan I gøre på flere måder:

Giv et ”LIKE” Følg med og engager jer i debatter indlæg mv. på facebooksiden: https://www.facebook.com/KulturogFritidpaaTvaers/ Det er også her, hvor I har mulighed for at profilere jer selv og fortælle jeres egen gode historie. Der vil løbende blive bragt nye emner op, og I kan selv bringe nye emner ind. Det er en god idé for jer at dele side og indhold på jeres egen facebookside og på den måde bringe jeres egne brugere i spil.

Vi har udviklet en række standere, som giver mulighed for at brugere af jeres haller kan komme med forslag til en ny politik, gode historier mv. fra jeres haller. Standerne kommer i første omgang op på bibliotekerne i næste uge. I har mulighed for at få dem ud til jer i december. Brug muligheden… Skriv til mig, hvis I ønsker dem ud. Vi har fem stk.

facebooksiden har vi lige nu lavet en video om frivillighed, fordi vi ved, hvor stor betydning frivilligheden har for at I kan få tingene til at køre rundt. Det er en god mulighed for jer, at gøre opmærksom på vigtigheden af frivillighed og blive klogere på, hvordan I får flere frivillige engageret. Hop ind på siden og giv videoen et ”like”, del den og giv jeres frivillige et klap på skulderen ved at tagge dem i videoen.
https://www.facebook.com/KulturogFritidpaaTvaers/

Venlig hilsen

Casper Rasmussen

Specialkonsulent, breddeidræt | Kultur og Fritid
Vejle Kommune | Vedelsgade 25 | 7100 Vejle
Tlf. 21 58 87 41 | E-mail: casra@vejle.dk | www.vejle.dk

Kultur og fritid på tværs

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.